Stavbno pohištvo

V Družinskem podjetju Kosič smo dolgoletni partner in pooblaščen zastopnik podjetja Normstahl za SV Slovenijo. Poleg tega smo pri Normstahl-u mislili tudi na celoten sistem, kar pomeni, da vse kar se tiče izbire okrog garažnih vrat dobite iz ene roke. Tako se nismo osredotočili samo na kompleten program garažnih vrat za privatno in industrijsko področje, temveč tudi na prehodna vrata v enakem designu kot garažna vrata, kot tudi na elemente, ki omogočajo povezavo z drugimi sistemi, kot ograje, zapornice idr.

Pri nas vam nudimo:

  • Garažna vrata vrhunske kakovosti Normstahl
  • Industrijska vrata Normstahl
  • Pogoni
  • Ograje
  • Druge kovinske izdelke

Normstahl garažna vrata Entrematic. Odprto za najvišje standarde

Težnja po novih ciljih in vedno vrnitev domov – nič ne simbolizira boljše tega kot garažna vrata. Garažna vrata v svet so tudi vrata domov. Odločitev za garažna vrata je prav tako osnovana na enakih specifičnioh standardih kot jih želite za vašo hišo. Videli boste, da vam pri Entramaticu naredimo izbiro Normstahl garažnih vrat povsem enostavno.

Z garažnimi vrati Normstahl ste 4 krat v plusu! Več informacij najdete na www.normstahl.si

Normstahl industrijska vrata. Popoln videz in tehnologija.

Normstahl industrijska vrata in vrata v proizvodne hale so najboljša rešitev za uporabo v industrijskih in poslovnih objektih.

Nakladalne rampe preprečujejo dolge čakalne vrste. Razlika med objektom in prostorom za tovor na vozilu se varno premosti s tem nakladalni sistemom.

Več informacij najdete na www.normstahl.si

Mi dajemo vaša garažna vrata v gibanje! Entrematic pogon garažnih vrat naredi razliko.

Ne pustimo vas, da bi stali na dežju ! Ali piha močan veter,  je nevihtno ali pada toča v velikosti golf žogice – vaš električni Normstahl Entrematic pogon garažnih vrat kljubuje vremenu in odpira vrata z najnovejšo tehnologijo, medtem ko ste vi udobno nameščeni v suhem avtu. Zakaj torej odpirati težka vrata z roko, če lahko to poteka samodejno s pritiskom na gumb?

Vse iz ene roke

Pogoni za vrata iz naše ponudbe so izjemno vsestranski. Ali garažna vrat, ograje ali razsvetlitev dvorišča – vedno imate popolen nadzor nad avtomatskim pogonom vrat z 4-kanalnim daljinskim upravljalcem, ki se prilega v vsak žep jopiča. To gre tako hitro in enostavno, da ne boste nikoli želeli preklopiti nazaj, ko ste enkrat poskusili. Elektronski pogon vrat zagotavlja dodatno udobje za vso družino. Če želite, si lahko privoščite pridih razkošja, ki ste si ga zaslužili.

Več informacij najdete na www.normstahl.si

Prodajamo in servisiramo pogone, ter elektromehanske zapornice podjetja BFT.

Več informacij najdete na www.bft-automation.com