Dobrodošli v podjetju Kosič!

Nudimo vam prvovrsten in kompleten servis s področja elektroenergetike.

Družinsko podjetje Kosič

Družinsko podjetje KOSIČ d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in se je razvilo iz ključavničarske delavnice. Splošno kljčavničarstvo in inštalaterstvo centralnih kurjav je kot obrtno delavnico ustanovil leta 1968 Konrad Kosič. Po letu 1982 smo opustili program centralnih kurjav in se posvetili izdelavi kovinskih konstrukcij in ključavničarskim izdelkom. V letu 1987 smo pričeli sodelovati z Avstrijsko grupacijo Knill Mosdorfer ter pričeli izvažati. Po osamosvojitvi smo glede na potrebe trga pričeli širiti program. Pridobili smo številna zastopstva tujih podjetij in kot novost uvedli tudi program stavbnega pohištva. Danes je v podjetju zaposlenih 12 ljudi, 6.4. 2000 pa smo pridobili tudi certifikat kakovosti ISO 9001.

Elektroenergetika

Podjetje je skozi leta postalo zanesljiv in pomemben partner na področju elektroenergetike. Priložnost za podjetje predstavljajo predvidene investicije v energetiko. Podjetje bo vsekakor prisotno na teh projektih in bo sodelovalo pri razpisih za energetske projekte kot so daljnovododi različnih napeotstnih nivojev, razdeliline transformatorske postaje, distribucijska omrežja, kjer so glede na reference možnosti za pridobitev naročil. Podjetje je že začelo širiti svoje področje delovanja na druge segmente, kot so industrija in instalacije, kjer bo v prihodnosti preko svojih blagovnih znamk povečevalo tržni delež.

Stavbno pohištvo

Zastopanje tujih podjetij s področja gradbeništva oziroma stavbnega pohištva:
NORMSTAHL ENTREMATIC - Nemčija - garažna vrata, pogonski mehanizmi
BFT - Italija - pogonski mehanizmi

KOVINSKO PREDELOVALNA DEJAVNOST

Izdelava kovinskih izdelkov, lažjih konstrukcij, ograj in montaže. Del izdelkov iz tega segmenta uvažamo, drugi porabniki naših izdelkov in uslug pa so elektrodistribucija, druga podjetja in fizične osebe. Porabniki naših izdelkov so : ELES, Slovenska elektrodistribucijska podjetja, gradbena podjetja, grosistična in trgovska podjetja ter fizične osebe - končni kupci.

Kosič d.o.o.

Celoten tim, ki svoje delo opravlja kvalitetno in z navdušenjem teži k poslovni odličnosti. Poštenost in zanesljivost sta nepogrešljivi sestavini poslovne odličnosti. Svetovanje in ponujanje rešitev ter hitro odzivanje na potrebe kupcev so poglavitni cilji podjetja. (Politika kakovosti – pdf dokument)

zanimivosti pri nas

Ali ni to neverjetno?

let prisotni na tržišču

zaposlenih v podjetju

zmontiranih garažnih vrat

km naših vodnikov v uporabi

Naše spretnosti

Naše spretnosti temeljijo na več kot 49 letni tradiciji poslovanja podjetja in v dejstvu, da smo vedno pripravljeni sprejeti nove izzive.

zanesljivost izvedbe projekta 99%
svetovanje 96%
montaža 92%
konkurenčnost 94%
strokovnost 93%
zanesljivost 98%

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošljite nam vprašanje, povpraševanje, pohvalo, pritožbo in poskusili vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

    +386 2 644 61 00

    Ruperče 13, 2231 PERNICA

    info@kosic.si