Stavbno pohištvo
Naslovnica | Stavbno pohištvo | Prodajni program
Pred mnogo leti je bil definiran logotip podjetja Normstahl.: "Zgled tehnike in oblike". Sedaj smo dodali še naslednje : "Najboljši proizvodi v povezavi z najboljšimi partneji na trgu."

V Družinskem podjetju Kosič smo dolgoletni partner in pooblaščen zastopnik podjetja Normstahl za SV Slovenijo.

Poleg tega smo pri Normstahl-u mislili tudi na celoten sistem, kar pomeni, da vse kar se tiče izbire okrog garažnih vrat dobite iz ene roke. Tako se nismo osredotočili samo na kompleten program garažnih vrat za privatno in industrijsko področje, temveč tudi na prehodna vrata v enakem designu kot garažna vrata, kot tudi na elemente, ki omogočajo povezavo z drugimi sistemi, kot so dvoriščna vrata, zapornice idr.

Do danes so veljali že ustaljeni kriteriji glede prijaznosti montaže,varnosti, enostavnosti upravljanja, dolge življenske dobe in možnosti izbire oblik.

Glede varnosti, trdnosti, oblike in lahkotnosti delovanja vam naša vrata izpolnijo prav vse želje.Visoka stopnja varnosti

Varnost pri vratih g60, Satin, Secura lahko služi kot zgled. Vzmetenje in vodila so zaščitena pred posegom z roko, prav tako pa je izvedena zaščita pred priprtjem otroških prstov med lamelami.

Trdna konstrukcija

Lamele vrat g60, Satin, Secura so debele po celotni površini 42 mm. To pomeni, da so garažna vrata močnejša kakor vsaka druga vrata v tem cenovnem razredu. Tako zagotavljajo boljšo izolacijo, vrata pa so predvsem zelo stabilna.

Prihranek prostora

Glede na minimalne zahteve po višini preklade (120 mm) in stranskega prostora za vodila (80 mm), lahko optimalno izkoristite prostor v vaši garaži. Glede varnosti, trdnosti, oblike in lahkotnosti delovanja vam naša vrata izpolnijo prav vse želje.

Nove oblike

S popolnoma novo površino »briljant« in petimi elegantnimi oblikami predstavljajo ta vrata pravo optično doživetje.

Enostavna montaža

Premišljena konstrukcija omogoča enostavno montažo. Enostavna in hitra montaža vrat g60 olajša delo profesionalcem kot tudi, če vrata vgradite sami.

10 let garancije

Na vse dele garažnih vrat in do 5 let garancije na mehanizem za daljinsko upravljanje.

več ...
Cel sistem iz ene roke
SvetujemoIzmerimoVgradimo in vzdržujemo

Prvovrsten in kompleten servis


Na to se lahko zanesete.

Normstahl je že leta poznan po svojem sodelovanju s pooblaščenimi partnerji.
Pri nas najdete strokovnjake, ki se popolnoma spoznajo na svoje delo.

Od profesionalne predstavitve, izmere, montaže do oskrbe vaših starih vrat – pri nas ste vedno v dobrih rokah.
več ...
Oglejte si naše reference
Najvišja možna stopnja varnosti v povezavi z optimalno izkoriščenostjo prostora. Nudijo vam izvrsten varnostni sistem in najvišjo stopnjo pasivne varnosti. Enostavno upravljanje in odlično delovanje sta prav tako glavni kvaliteti teh vrat.
več ...
2008 © Družinsko podjetje Kosič d.o.o. 28